Vind jouw innerlijke kracht door yoga en de magie van de natuur

Kinderyoga biedt een speelse en creatieve manier voor kinderen om weer in contact te komen met zichzelf en hun emoties. Het helpt hen hun grenzen te ontdekken, zich sterker te voelen en een diepere verbinding met zichzelf te ervaren. Wanneer ze ook de magische kracht van de natuur omarmen, voelen ze zich verbonden met de wereld om hen heen, wat kan bijdragen aan het opgroeien van veerkrachtige volwassenen en het bevorderen van harmonie in de wereld.

Yoga

Je zou kunnen zeggen dat yoga met de paplepel aan mij werd voorgeschoteld, want mijn moeder is yoga-docente. In mijn tienerjaren weerstond ik dit echter enigszins en keerde ik me er zelfs tegen. Maar op een bepaalde dag wist mijn moeder me toch te overtuigen, en toen dacht ik, wat voelt dit fantastisch…. Ondertussen organiseren mijn moeder en ik samen verschillende activiteiten, zoals geitenyoga bij Kinderboerderij de Pijp, een yoga retreat op Ibiza en een moeder-en-dochter one-day retreat.

Toen ik naar Amsterdam verhuisde, begon mijn yoga-reis pas echt. Ik verkende verschillende yogastijlen, van hot yoga tot bhakti, en vond het geweldig om alles uit te proberen. Yoga was mijn eerste stap op mijn spirituele reis. Dankzij yoga ontdekte ik mijn eigen grenzen, leerde ik over ademhaling, en leerde ik hoe ik de inzichten die ik op de mat opdeed kon toepassen in mijn dagelijks leven. Dit betekende veel voor mij, en ik geloof oprecht dat bewustzijn en ontspanning een grote bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van een kind.

Daarom besloot ik in juli 2022 te starten met een opleiding tot kinderyoga-docente. Ik beoefen yoga het liefst buiten, omringd door de elementen, omdat dit me een diepe verbondenheid geeft met de wereld om me heen. Mijn yogalessen kunnen worden beschreven als een reis door de elementen.