Vind jouw innerlijke kracht door yoga en de magie van de natuur

Kinderyoga biedt een speelse en creatieve manier voor kinderen om weer in contact te komen met zichzelf en hun emoties. Het helpt hen hun grenzen te ontdekken, zich sterker te voelen en een diepere verbinding met zichzelf te ervaren. Wanneer ze ook de magische kracht van de natuur omarmen, voelen ze zich verbonden met de wereld om hen heen, wat kan bijdragen aan het opgroeien van veerkrachtige volwassenen en het bevorderen van harmonie in de wereld.

Aanmelden kinderyoga

Kinderyoga is een avontuurlijke reis waar creativiteitnatuurontspanning en bewustzijn samenkomen.

Kinderen leren spelenderwijs de kracht van ademhaling, ontdekken de veranderende seizoenen, ervaren de verschillende energie├źn van maanfasen, en worden bewust van hun eigen groei en verandering.

Ze leren de kracht van mindfulness, waardoor ze zich bewust worden van hun lichaam en geest. Hierdoor hebben kinderen een betere concentratie en groeien ze op tot zelfverzekerde volwassenen.

Meld je aan voor een gratis proefles! melissa@littlewitchesyoga.com

Ervaringen:

Lisanne: “Mijn meiden (7-8jr.) kijken de hele week uit naar kinderyoga.
Ze vinden de afwisseling leuk, van de oefeningen, spelen,
Muziek en de achterliggende gedachte cyclus over de natuur super interessant. Elke dag komt er wel even iets terug van de les. En thuis heb ik al vaak een lesje van ze gekregen.

First name

Last name

Email

Subject

Message

Success

Your form submitted successfully!

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.