Vind jouw innerlijke kracht door yoga en de magie van de natuur

Kinderyoga biedt een speelse en creatieve manier voor kinderen om weer in contact te komen met zichzelf en hun emoties. Het helpt hen hun grenzen te ontdekken, zich sterker te voelen en een diepere verbinding met zichzelf te ervaren. Wanneer ze ook de magische kracht van de natuur omarmen, voelen ze zich verbonden met de wereld om hen heen, wat kan bijdragen aan het opgroeien van veerkrachtige volwassenen en het bevorderen van harmonie in de wereld.

Melissa

Hoi! Ik ben Melissa, geboren op 17 mei 1994 in Haarlem. Na 21 jaar in Heemstede te hebben gewoond, ging ik studeren aan de Hogeschool van Amsterdam en verhuisde naar de bruisende stad. Nu woon ik in groen Gouda met een grote moestuin en bouw ik aan onze camper genaamd Cato. Toch werk ik nog steeds in Amsterdam als pedagogisch medewerker bij Natuurfontein, waar ik 4 dagen per week met kinderen de natuur van Amsterdam ontdek.

Tijdens mijn studie lag mijn focus op dierenactivisme, maar in mijn laatste jaar besloot ik me te richten op (natuur)educatie, omdat ik geloofde dat de jongere generatie cruciaal is. Ik ben dankbaar dat ik dit nu bij Natuurfontein kan doen. Ik heb een passie voor dieren, kruiden, planten, bomen (en het beklimmen ervan), bosbaden, kamperen, dansen, rituelen, mediteren, vogels kijken, knutselen, frutselen en yoga. Dit alles komt samen bij Little Witches Yoga, want waarom kiezen als je alles kunt combineren? Ik laat me graag op verschillende manieren verwonderen door de natuur en neem je graag mee op avontuur.