Vind jouw innerlijke kracht door yoga en de magie van de natuur

Kinderyoga biedt een speelse en creatieve manier voor kinderen om weer in contact te komen met zichzelf en hun emoties. Het helpt hen hun grenzen te ontdekken, zich sterker te voelen en een diepere verbinding met zichzelf te ervaren. Wanneer ze ook de magische kracht van de natuur omarmen, voelen ze zich verbonden met de wereld om hen heen, wat kan bijdragen aan het opgroeien van veerkrachtige volwassenen en het bevorderen van harmonie in de wereld.

Natuur

Vergankelijkheid en cycli behoren tot de meest inspirerende aspecten van het leven voor mij. Alles volgt een ritme, elke fase heeft haar eigen unieke charme. Dag en nacht, lente en herfst, zomer en winter – alles ondergaat verandering, en ik koester de kunst van meebewegen met deze constante stroom.

Wanneer de eerste herfstbladeren vallen, voel ik de roep om naar binnen te keren, en wanneer de eerste krokussen beginnen te bloeien, weet ik dat het tijd is om weer te bloeien. In de natuur voel ik een diepe verbinding met mijn innerlijke zelf, de wereld om me heen, en onze geliefde moeder aarde. Oude natuurreligies dienen als een bron van inspiratie voor mij, want spiritualiteit is niet beperkt tot het verre oosten; ook hier in Nederland schuilt een rijkdom aan kennis over de natuur en de elementen.

Heksen waren in vroegere tijden niet meer dan sjamanen en kruidenvrouwen, en in ons allen schuilt een kleine heks, want wij zijn allen kinderen van moeder aarde. Samen kunnen we eeuwenoude wijsheid nieuw leven inblazen door ermee te werken, te bewegen en te dansen.