Vind jouw innerlijke kracht door yoga en de magie van de natuur

Kinderyoga biedt een speelse en creatieve manier voor kinderen om weer in contact te komen met zichzelf en hun emoties. Het helpt hen hun grenzen te ontdekken, zich sterker te voelen en een diepere verbinding met zichzelf te ervaren. Wanneer ze ook de magische kracht van de natuur omarmen, voelen ze zich verbonden met de wereld om hen heen, wat kan bijdragen aan het opgroeien van veerkrachtige volwassenen en het bevorderen van harmonie in de wereld.

Kinderfeestjes

Stap binnen in de mysterieuze wereld van de natuur en de magie van de seizoenen en de maan op ons betoverende heksenkinderfeestje. Onze bijzondere dag begint met een avontuurlijke ontdekkingsreis door de natuur. De kinderen leren over de geheimen van het bos, de betekenis van de seizoenen en de kracht van de maanfasen.

Tijdens onze natuurwandeling laten we de kinderen verwonderen over de schoonheid van de natuur om hen heen. Ze zullen ontdekken hoe de natuur verandert met de seizoenen en hoe de maan de aarde beïnvloedt, een essentieel element in de wereld van heksen en tovenaars.

Na deze fascinerende reis keren we terug naar ons magische knutselhoekje. Hier gaan de jonge heksen en tovenaars aan de slag om hun eigen magische staf te creëren, versierd met natuurlijke materialen die ze tijdens de wandeling hebben verzameld. Deze staven zullen niet alleen een magische uitstraling hebben, maar ook dienen als symbolen van verbondenheid met de natuur, de seizoenen en de maan.

De dag bereikt zijn hoogtepunt wanneer de kinderen hun magische staven gebruiken in onze speciale betoveringssessie. Ze zullen leren hoe de kracht van de natuur, de seizoenen en de maan kan worden geïntegreerd in hun eigen kleine spreuken en rituelen, waardoor ze een diepere connectie met de natuurlijke wereld om hen heen ervaren.

Ons heksenkinderfeestje biedt een unieke combinatie van natuureducatie, magie en knutselplezier, waardoor kinderen zich kunnen laten inspireren door de betoverende krachten van de natuur, de seizoenen en de maan. Een onvergetelijke ervaring waarbij ze met glinsterende ogen en een schat aan magische kennis naar huis zullen gaan.

Locatie: in de natuur
Prijs: €170 voor 2 uur